صفر تا صد نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی erp

منظور از نرم افزار ERP چیست و بررسی کاربردها

اگر شرکت شما به دنبال راهی برای اجرای کارآمد برنامه‌های کسب و کار خود در بازار است، باید به سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی ERP نگاه جدی داشته باشید. یک سیستم ERP مانند پلی همه سیستم‌های یک سازمان را به هم متصل می‌کند.

برای بررسی ویژگی‌های نرم‌افزار در ابتدای راه با این سوال مواجه می‌شوید که سیستم erp چیست. در یک جمله این سیستم می‌تواند برای به حداقل رساندن هزینه‌های سربار و به حداکثر رساندن کارایی کسب و کار بسیار مفید باشد. اگر تجارت شما از چندین بخش تشکیل شده است، حتما با پیچیدگی‌های نظارتی و اجرایی مواجه می‌شوید. یک نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی چالش‌ها را به حداقل می‌رساند. اما قبل از خرید و پیاده‌سازی، نیاز دارید تا درک درستی از اینکه کاربردهای نرم افزار erp چیست به دست آورید. در این مطلب ما پاسخ بسیاری از سوالات شما را خواهیم داد. با ما همراه باشید.

نرم افزار ERP چیست؟

برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) پلتفرمی است که شرکت‌ها برای مدیریت و ادغام بخش‌های اساسی کسب و کار خود از آن استفاده می‌کنند. بسیاری از برنامه‌های کاربردی نرم افزار ERP برای شرکت‌ها حیاتی هستند. زیرا به آن‌ها کمک می‌کنند تا برنامه‌ریزی منابع را با یکپارچه‌سازی تمام فرآیندهای مورد نیاز، در یک سیستم واحد پیاده‌سازی کنند.

بدون این نرم‌افزارها، هر تیم از نرم‌افزار مناسب برای وظایف خود استفاده می‌کند. در حالی که با کمک ای‌آرپی، همه‌‌ سیستم‌ها به یک برنامه‌ مرکزی وصل شده و با یک رابط فعال در دسترس هستند. یک نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی erp می‌تواند برنامه‌ریزی، خرید موجودی، فروش، بازاریابی، مالی، منابع انسانی و موارد دیگر را یکپارچه کند.

برای اینکه بدانیم دقیقا منظور از سیستم erp چیست و این کلمه چه مفهومی را به دوش می‌کشد، نگاهی به سیر تکاملی آن خواهیم داشت. با افزایش تقاضای تولید در کارخانه‌ها، نیاز به مدیریت محصولات و کار با امکانات پیچیده گسترش پیدا کرد. بنابراین برای برقراری تعادل بین خواسته‌های مشتری و تولید محصولات، به منظور برنامه‌ریزی و مدیریت زنجیره‌ی تامین، سیستم برنامه‌ریزی MRP پا به عرصه گذاشت.

سیر تکاملی برنامه ریزی منابع سازمانی و عملکرد

در سال 1975، تقریبا همه شرکت‌های بزرگ از نرم افزار MRP برای مدیریت ارتباط با مشتری و کنترل فرآیندهای استراتژیک استفاده می‌کردند. البته هزینه‌ی عملیاتی این برنامه‌ها‌ فقط برای مشاغل بزرگ مقرون به صرفه بود. برای کاهش بار این مسئله در دهه‌ی 80 نرم افزار MRP II عرضه شدند و سال‌ها بعد (در دهه 1990) نسخه‌ی پیشرفته‌تر و توسعه یافته‌ MRP و MRP II به بازار آمد. این سیستم را از همان ابتدا برنامه ریزی منابع سازمانیERP  نامیدند. با این اوصاف، متوجه می‌شویم که نرم افزار ERP مخفف چیست؛ در واقع این کلمه به Enterprise resource planning یا برنامه‌ریزی منابع سازمانی اشاره دارد.

حال که می‌دانیم منظور از سیستم erp چیست، به بررسی کاربرد و ویژگی‌های آن می‌پردازیم.

مهم‌ترین ویژگی‌ های نرم افزار ERP

در ادامه بررسی می‌کنیم که ویژگی یک برنامه erp چیست و چگونه می‌تواند روند تجارت الکترونیک ما را بهبود بخشد. این ویژگی‌ها همه جنبه‌های کسب و کار اعم از منابع و فرآیندها را در برمی‌گیرد.

۱. فروش و بازاریابی پیشرفته

این نرم‌افزارها، مشخصات دقیق هر مشتری و تاریخچه‌ی فروش آنها را برای ما حفظ می‌کنند. این اطلاعات به کسب و کار شما  اجازه می‌دهد ترجیحات مشتری را در طی زمان بهتری درک کنید. با دانستن نیازها و ترجیحات مشتریان، می‌توانید در بازاریابی محصولات و همچنین ارائه‌ پیشنهادهای بهتر برای فروش، موفق شوید.

۲. مدیریت بهتر منابع انسانی

برای اینکه بدانید منظور ما از این ویژگی ERP چیست، در ذهن داشته باشید که ماژول منابع انسانی در یک سیستم ای‌آر پی به عنوان پلتفرمی یکپارچه عمل می‌کند که مراحلی مانند مدیریت استخدام، حقوق و دستمزد، جبران خسارت و موارد دیگر را تحت نظارت دارد. این برنامه به ما کمک می‌کند تا توابع پیچیده منابع انسانی مانند کسر مالیات را با اتوماسیون انجام دهیم و در زمان و منابع صرفه‌‌جویی کنیم.

۳.  مدیریت کارآمد زنجیره تأمین

حتما متوجه شده‌اید که سیستم‌های مدیریت منابع سازمانی نقش اساسی در مبارزه با ناکارآمدی‌های هر فرآیند زنجیره تأمین ایفا می‌کنند. به کمک ای آر پی قیمت‌های مناسبی از تأمین‌کنندگان دریافت خواهید کرد و ضایعات در هر فعالیت را، با بهینه‌سازی فرآیندهای تولید کاهش داده و موجودی‌ها مدیریت می‌شود. همچنین تلاش‌ کارکنان، در جهت درست (تولید و عرضه محصول) هدایت خواهد شد.

 اگر می‌خواهید بدانید ویژگی‌های نرم افزار ERP چیست؛ باید بگوییم که این برنامه شامل تمام فرآیندهای زنجیره تأمین از تولید، مدیریت موجودی تا حمل و نقل و توزیع می‌شود.

۴. اتوماسیون

 اتوماسیون وظایف و فرآیندها، به فعالیت‌های تکراری مانند پردازش سفارش‌های خرید، حقوق و دستمزد، صورت‌حساب‌ها، گزارش‌ها و غیره سرعت و دقت می‌بخشد. اتوماسیون کارهای دستی با دقت کم را حذف می‌کند، ورود داده‌های دستی را کاهش می‌دهد و در زمان کلی سازمان صرفه‌جویی می‌کند. فراموش نکنید که اتوماسیون تا حد قابل توجهی می‌تواند خطاهای انسانی را هم به حداقل برساند. همچنین خودکارسازی حجم زیادی از کار را از دوش کارمندان برداشته و فضای لازم برای مدیریت زمان، انرژی و دانش آن‌ها فراهم خواهد کرد.

اغلب نرم‌افزارهای مدیریت منابع سازمانی این ویژگی‌ها را دارند. اما برای کسب و کارهای مختلف نیاز است نرم‌افزار با نیازمندی‌ها تطبیق و سفارشی‌سازی شود. نرم‌افزار ERP بیت اند علاوه بر تمام این ویژگی‌ها، ماژول‌های دیگری نیز برای یکپارچه‌سازی و مدیریت منابع دارد که در جلسات مشاوره می‌توانید در مورد بهترین گزینه‌های مناسب، راهنمایی بگیرید.

مزایای نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی برای کسب و کارها

کسب و کارها از نرم افزار برنامه‌ریزی منابع سازمانی (به دلایل مختلفی مانند گسترش، کاهش هزینه‌ها و بهبود عملیات استفاده می‌کنند به طور کلی این مزایا برای شرکت‌های مختلف با توجه به نیازمندی‌ آنها متفاوت خواهد بود. در ادامه شرح می‌دهیم که مزایای نرم افزار ERP چیست.

1.افزایش بهره‌وری

ادغام و اتوماسیون فرآیندهای کسب و کار، نیاز به نرم‌افزارهای اضافی را حذف می‌کند و دقت و بهره‌وری را بهبود می‌بخشد. علاوه بر این یکپارچه‌سازی فرآیندهای مختلف در سازمان، بهره‌وری پرسنل و پروژه را بهبود می‌بخشد. بخش‌هایی که با این فرآیندهای به هم پیوسته کار می‌کنند، می‌توانند فعالیت خود را برای دستیابی به نتایج سریع‌تر و بهتر، هماهنگ سازند.

2.گزارش‌های سفارشی

برخی از کسب و کارها نیاز دارند تا گزار‌ش‌های لحظه‌ای و جامع از تمام تیم‌ها داشته باشند. گزارش‌دهی دقیق و کامل به شرکت‌ها کمک می‌کند تا برنامه‌ریزی درستی برای بودجه و عملکرد تیم‌ها و ذی‌نفعان داشته باشند. می‌توانید گزارش‌ها را با توجه به ویژگی مد نظر خود سفارشی کنید.

3. افزایش دقت و سرعت

این سیستم به کسب و کارها اجازه می‌دهد تا در هر لحظه به اطلاعات مورد نیاز مشتریان، فروشندگان و شرکای تجاری دسترسی پیدا کنند. این قابلیت با افزایش سرعت و دقت نرخ پاسخ‌دهی به بهبود رضایت مشتری و کارکنان کمک خواهد کرد. علاوه بر این، هزینه های اضافی نیز کاهش می‌یابد و منابع در جهت اهداف به درستی صرف می‌شوند.

4. دید 360 درجه

اغلب نرم‌افزارهای ERP مانند مایکروسافت داینامیکس 365 به کمک داشبورد مدرن و کاربرپسند خود یک نمای 360 درجه ایجاد می‌کنند. که این یک دید کلی به مدیران برای نظارت و مدیریت فرآیندها می‌دهد. شما در یک نمای کامل می‌توانید تمام اطلاعات ورودی و روند کارها را ببینید و در لحظه تصمیمات هوشمندانه بگیرید.

مزیت‌های نرم افزار ERP چیست?

5. افزایش همکاری درون گروهی

اگر می‌خواهید بدانید اصلی‌ترین مزیت erp چیست، باید همین مورد را در ذهن نگه دارید. با کمک این نرم‌افزار بخش‌های مختلف سازمان همکاری بهتری با یکدیگر دارند و اطلاعات مورد نیاز برای بهبود پروژه‌ها را به آسانی به اشتراک می‌گذارند.

همچنین نیروهای کار تازه وارد می‌توانند در این بهره‌وری کلی، نقش مهم داشته باشند؛ زیرا پذیرش سازمانی یا آنبردینگ (Onboarding) سریع‌تری را به همراه خواهد داشت. به طور کلی کارکنان از فعالیت‌های سایر بخش‌ها، آگاهی بهتری دارند و نقش هر کدام در دستیابی به چشم انداز شرکت روشن می‌شود. در نهایت وظایف ساده و دستی حذف می‌شوند تا کارکنان زمان خود را برای به ثمر رساندن کارهای معنادارتر، در نظر بگیرند.

6.کاهش هزینه‌ها

این سیستم همه مشاغل را به این توانایی می‌رساند که با سرعت مناسبی به اطلاعات مورد نیاز مشتریان و شرکای تجاری خود دسترسی پیدا کنند. این کار به بهبود رضایت مشتری و کارکنان مجموعه، بالا رفتن نرخ پاسخ‌دهی و افزایش نرخ دقت افراد درگیر پروژه منجر می‌شود. بنابراین، هزینه‌های مربوطه به تمامی این بخش‌ها کاهش می‌یابد؛ زیرا شرکت به طور کارآمدتری عمل می‌کند.

نرم افزارهای ERP چگونه کار می کنند؟

این سیستم داده‌ها را از بخش‌های مختلف کسب و کار جمع آوری می‌کند و در یک مکان مرکزی قرار می‌دهد. بدین ترتیب کارکنان بخش‌های مختلف می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند و شکاف‌هایی که بسیاری از مشاغل را دچار مشکل می‌کند، از بین می‌برد. سیستم ای‌آر پی به صورت خودکار، ورود اطلاعات را در سمت back-end انجام می‌دهد. زمانی که همه بخش‌ها به سیستم متصل شدند، همه داده‌ها روی سرور جمع‌آوری می‌شوند و فوراً در دسترس کسانی قرار می‌گیرند که اجازه استفاده از آن را دارند.

با یک مثال توضیح می‌دهیم که نحوه عملکرد نرم افزار ERP چیست :

فرض کنید کالایی در انبار موجود نیست. هنگامی که یک سفارش حمل و نقل برای آخرین کالای موجود در انبار آغاز می‌شود، ماژول‌های مدیریت موجودی این اطلاعات را ثبت می‌کنند و به بخش‌های مربوطه اطلاع می‌دهند تا کالا مجددا خریداری شود. در این بین، بخش‌های مرتبط با گارانتی و مدیریت خدمت نیز باید اطلاعات مربوطه را ارائه دهند. از طرفی سامانه، تیم فروش و بازاریابی را در جریان قرار می‌دهد تا بدانند این کالا در انبار موجود نیست و امکان فروش ندارند.

نرم‌افزار ای‌آر پی گزارش و شاخص‌های مختلف را در یک محیط ترکیب می‌کند و یک دید جامع از آنچه در جریان است به نمایش می‌گذارد. بدون یک سیستم ERP و استراتژی برنامه‌ریزی مناسب، مدیریت کسب و کار بسیار سخت‌تر می شود. علاوه بر این، ممکن است شرکت به نحوی عملکرد ضعیفی داشته باشد که تیم مدیریت از آن آگاه نیست.

 لیست ماژول‌های نرم افزار ERP

تا به اینجا متوجه شده‌اید که کاربردهای نرم افزار erp چیست؟ و سازمان‌ها از برنامه‌ریزی منابع سازمانی با اهداف مختلفی مانند کاهش هزینه‌های اضافی و یا بهبود عملیات گسترده استفاده می‌کنند. این سیستم از ماژول‌های یکپارچه یا برنامه‌های تجاری تشکیل شده است که با یکدیگر مرتبط هستند و یک پایگاه داده مشترک را به اشتراک می گذارند. هر ماژول معمولاً بر روی یک حوزه تجاری متمرکز است، اما آنها با استفاده از داده‌های یکسان برای رفع نیازهای شرکت با هم کار می‌کنند.

ماژول‌های نرم افزار erp  چیست

شرکت‌ها می‌توانند ماژول مورد نظر خود را انتخاب و در صورت نیاز آن را اضافه و مقیاس‌بندی کنند. حال ببینیم که انواع ماژول در نرم افزار ERP چیست. به طور کلی نرم افزار در حیطه‌های مختلفی از جمله موارد زیر مورد استفاده است:

  • لجستیک
  • منابع انسانی
  • گردش کار
  • خدمات و تدارکات
  • مدیریت پروژه‌
  • هوش تجاری
  • مالی و حسابداری برای یکپارچه‌سازی اطلاعات مالی
  • خرید و زنجیره تأمین
  • فروش
  • بازاریابی
  • انبارداری

انواع مدل‌های استقرار نرم افزار ERP چیست؟

مدل‌های مختلف پیاده‌سازی ERP متناسب با نیاز سازمان‌های مختلف طراحی شده‌اند. اما تفاوت انواع استقرار نرم افزار ERP چیست. برای درکت این تفاوت نیاز است که ابتدا ویژگی‌های منحصربه‌فرد هر کدام را بدانید تا بتوانید بهترین گزینه را برای کسب‌وکار خود برگزینید.

نصب در محل

سیستم‌های ای‌آر پی داخلی شامل خرید مجوزهای نرم افزار و نصب سیستم به طور مستقیم بر روی سرورهای موجود در خود شرکت است. در این مدل شرکت کنترل کاملی بر روی سیستم و داده‌ها دارند و سفارشی‌سازی و ادغام با سیستم‌های گسترده را خودش انجام می‌دهد. همچنین مسئولیت امنیت، نگهداری، ارتقاء و سایر اصلاحات نیز بر عهده خود شرکت است. بنابراین به کارشناس و منابع IT داخلی متخصص نیاز خواهند داشت. اگر از ERP داینامیکس 365 استفاده می‌کنید، بیت اند متخصصان فنی برجسته‌ای در این حوزه دارد که می‌توانند در این راستا به شما کمک کنند.

سال‌های متمادی این تنها گزینه پیاده‌سازی بود اما، محبوبیت این مدل استقرار در سال‌های اخیر به سرعت کاهش یافته است. پس سایر انواع محبوب استقرار نرم افزار erp چیست؟

  • ابری،
  • هیبریدی،
  • و اپن سورس(منبع باز).

نرم‌افزار مبتنی بر ابر

سیستم  مبتنی بر ابر، روی سرورهای راه دور که توسط شخص ثالث مدیریت می‌شوند، قرار دارد. کاربران معمولاً از طریق یک مرورگر وب به آن دسترسی پیدا می‌کنند که انعطاف‌پذیری بیشتری به کاربران می‌دهد. همچنین می‌توانند اطلاعات و گزارش‌ها را از هر جایی با اتصال به اینترنت جستجو کنند.

ERP‌های ابری مانند محصولات SaaS مقیاس‌پذیری بهتری دارند و به کسب و کارها اجازه می‌دهند تا به راحتی منابع و ویژگی‌ها را بدون سرمایه‌گذاری اولیه در سخت افزار تنظیم کنند. در این مدل استقرار، به‌روزرسانی و نگهداری توسط ارائه‌دهنده (نه خود شرکت) مدیریت می‌شود. چندین گزینه برای استقرار سیستم‌های ابری، از جمله ابر میزبان و ابر واقعی وجود دارد.

فضای ابری مایکروسافت در ایران به سادگی در دسترس نیست؛ بنابراین به یک شرکت ایرانی نیاز دارید تا سیستم را پیاده‌سازی کند. بیت اند این امکان را دارد که پلتفرم ابری را در اختیارتان بگذارد تا از مزایای آن بهره‌مند شوید.

Hosted Cloud Solution (ابری میزبان)

در این حالت شرکت مجوزی را خریداری اما آن را روی سرورهای راه دور که توسط شخص ثالث مدیریت می‌شود، اجرا می‌کند. داده‌ها در یک ابر خصوصی ذخیره خواهد شد و زیرساخت شما با سایر سازمان‌ها مشترک نیست. این راه‌اندازی می‌تواند به مشتری کنترل بیشتری بر نرم‌افزار بدهد و امکان سفارشی‌سازی‌های بیشتری را فراهم کند؛ اما کار بیشتری برای کسب‌وکار می‌طلبد. در واقع حد وسطی بین نرم افزارهای داخلی و ابری واقعی است.

انواع استقرار  برنامه ریزی منابع سازمانی در کسب وکار

True Cloud Solution (ابری واقعی)

یک استقرار واقعی ابری به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا برای دسترسی به سرورها و نرم‌افزارهایی که مجبور به مدیریت آن نیستند، هزینه‌ای بپردازند. راه‌حل‌های SaaS ERP یک نسخه محبوب از یک راه‌حل واقعی ابری هستند، زیرا فروشنده همه چیز را در قسمت پشتی کنترل می‌کند، از جمله یکپارچه‌سازی و به‌روز رسانی. در این مدل چندین کسب و کار از یک نمونه نرم افزار و سخت افزار استفاده می‌کنند. این امر نیاز به تیم فناوری اطلاعات داخلی را کاهش می‌دهد و از ایمنی خوبی برخوردار است.

استقرار هیبریدی

سیستم ترکیبی یا هیبریدی در واقع عناصری از استقرار در محل و ابر را ترکیب می‌کند. یک رویکرد دو لایه است که در آن یک شرکت، ERP داخلی خود را در پایگاه مرکزی نگه می‌دارد اما از سیستم‌های ابری برای شرکت‌های تابعه یا دفاتر منطقه‌ای خاص نیز استفاده می‌کند. به عنوان مثال شرکت‌ ممکن است از راه‌حل‌های ابری برای نیازهای تجاری خاص خود استفاده کند، در حالی که سیستم‌های داخلی را برای عملکردهای دیگر به کار ببرد. در هر صورت، سیستم‌های ابری باید به پلتفرم داخلی متصل شوند تا از جریان یکپارچه اطلاعات اطمینان حاصل شود.

سیستم منبع باز

مانند سایر برنامه‌های اپن سورس، ERP  منبع باز نیز یک جایگزین ارزان، گاهی رایگان و مناسب برای برخی شرکت‌ها است. یک سیستم منبع باز، دسترسی کاربران را به کد منبع فراهم می‌کند. این بدان معناست که یک شرکت می‌تواند ای‌آر پی را سفارشی، اصلاح یا توزیع مجدد کند؛ اما پشتیبانی ارائه‌دهنده کم خواهد بود و تنظیمات و به‌روزرسانی‌ها معمولاً بر عهده مشتری است. این بدان معناست که شما برای پیاده‌سازی و نگهداری به کادر فنی در زمینه توسعه و پیکربندی نرم افزار نیاز دارید.

 انواع نرم افزار erp براساس اندازه هر کسب و کار

هر کسب و کاری که به پیاده‌سازی یک سیستم برنامه‌ریزی منابع سازمانی فکر می‌کند باید ارزش افزوده‌ای را از طریق این سامانه بدست آورد. در غیر این صورت کاربری نرم افزارهای erp چیست! بد نیست دسته‌بندی دیگری بر حسب نوع تجارت نیز برای این نرم‌افزار داشته باشیم.

ERP ویژه صنعت

نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی ویژه صنعت برای برآوردن نیازها و الزامات منحصر به فرد صنایع خاص طراحی شده‌اند. این سیستم‌ها اغلب شامل ماژول‌ها، قابلیت‌ها و بهترین روش‌ها برای رسیدگی به پیچیدگی‌های صنعت هستند. به عنوان مثال، یک شرکت تولیدی را در نظر بگیرید که به شدت به ردیابی موجودی، مدیریت زنجیره تامین و توزیع کالا وابسته است. این نوع ERP بسیار متفاوت از سیستم مبتنی بر مشتری، مانند سیستم یک موسسه مالی، است.

ERP کسب و کار کوچک

از سوی دیگر، برخی سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی برای نیازهای کسب و کارهای کوچک و متوسط ​​(SMB) طراحی شده اند. این نوع از سیستم‌ها، تعادلی بین اطلاعات کم و عملکردهای ضروری آن هم با قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ ایجاد می‌کنند. از آنجایی که سیستم‌های مناسب برای کسب‌وکارهای کوچک از قدرت کمتری برخوردارند در مقایسه با سیستم‌های در سطح سازمانی، اغلب پیاده‌سازی آسان‌تر و نیاز به سفارشی‌سازی کمتری دارند.

ERP لایه‌ای

نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی چند سطحی، برای پاسخگویی به نیازهای مشاغل مختلف در اندازه و پیچیدگی،  سطوح مختلفی از عملکرد و مقیاس‌پذیری را ارائه می‌دهند. شرکت‌ها می‌توانند ردیفی را انتخاب کنند که به بهترین وجه با نیازها و بودجه فعلی آنها مطابقت داشته باشد. این امر مستلزم افزودن ماژول‌ها و یکپارچه‌سازی آن‌ها است.

erp چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کدام کسب و کارها به سیستم ERP نیاز دارند؟

علی رغم مزایای زیادی که برشمردیم خوب است تا بررسی کنیم که در صنایع مختلف کاربرد نرم افزار ERP چیست ؟ یا به بیان دیگر کدام کسب و کارها بیشترین سود را می‌برند.

با طیف گسترده‌ای از ابزارهای ارائه شده توسط یک سیستم ERP، صنایع می‌توانند روش‌های موثری برای نظارت بر دارایی، بهبود مدیریت موجودی و تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه در هر لحظه داشته باشند. از شرکت‌های بزرگ جهانی گرفته تا SMB‌های محلی، سیستم‌های ERP، موفقیت فردی خود را در مسیرهای خاص صنعت مانند عملیات ناب یا شبکه‌های ارزش زنجیره تامین به حداکثر رسانده‌اند.

طبق آمار و گزارش‌های بین المللی بخش‌هایی که با استفاده از نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی بیشترین مزیت‌ها را دیده‌اند، عبارتند از:

فرآیند تولید: به منظور مدیریت فرآیند تولید پیچیده مانند مواد خام، مدیریت سطوح موجودی و برنامه ریزی تولید و کنترل و کیفیت کمک می‌کند.

خرده فروشی: این نرم‌افزار در صنعت خرده‌ فروشی به منظور مدیریت سطوح موجودی، پیگیری سفارشات مشتری و پردازش پرداخت‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر این، به خرده فروشان کمک می‌کند تا عادات و ترجیحات خرید مشتریان خود را بهتر درک کنند.

خدمات حرفه‌ای: برای مدرن کردن ساختار عملیاتی، سوابق سرمایه‌گذاری گرفته تا گرفتن اطلاعات مشتریان و کارکنان به کار می‌رود.

 صنعت خودرو: با علم به اینکه صنعت خودرو پیچیده است؛ پس کارایی نرم افزار ERP چیست؟ در واقع به منظور یکپارچه‌سازی فعالیت‌های زنجیره تامین، نظارت بر پروژه و اجرای طرح‌ها و در عین حال صرفه‌جویی در هزینه‌ها برنامه‌ریزی منابع سازمانی و عملکرد بهترین گزینه است.  

غذا و نوشیدنی: تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشیدنی نیز به نرم افزار erp برای پشتیبانی از ایجاد یک محصول با کیفیت و یکنواخت که نیازهای صنعت را برآورده کند، نیاز دارند.

مراقب‌های بهداشتی : این نرم‌افزار به طور فزاینده‌ای در صنعت مراقبت‌های بهداشتی، به منظور مدیریت سوابق بیمار، برنامه‌ریزی قرار ملاقات‌ها و ردیابی تجهیزات پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

آموزش: ERP برای آموزش ابزاری ارزشمند برای کمک به بهبود کارایی و دقت در وظایف اداری است.اگر بخواهیم بگوییم که در آموزش نقش نرم افزار ERP چیست، می‌توانیم موارد زیر را برشمریم:  

  • بهبود عملیات سازمانی
  • ساده کردن فرآیندهای مدیریت مالی
  • یکپارچه‌سازی اطلاعات
  •  اتوماسیون، گزارش و تجزیه و تحلیل.

فرقی نمی‌کند کسب و کار شما در کدام دسته باشد؛ با توجه به نوع تجارت و سیستم انتخابی خود می‌توانید از کارشناسان متخصص راهنمایی بگیرید. انعطاف‌پذیری بالای داینامیک 365 در کنار متخصص‌های فنی بیت اند شما را قادر می‌سازد تا نرم‌افزار را با توجه به تقاضای خود سفارشی‌سازی کنید. از طرفی رابط کاربری ساده و power bi کمک می‌کند بدون نیاز به کدنویسی این کار را انجام دهید.

 امکانات نرم افزار ERP بیت اند

انتخاب سیستم مناسب ،آن هم بدون راهنمایی، ممکن است دشوار باشد. بحث در مورد گزینه‌های پیکربندی، ارزیابی قیمت منصفانه، ملاحظات امنیتی و ارزیابی آنچه برای اهداف فعلی و آینده شرکت شما مناسب است، نیاز به دانش تخصصی دارد. یک مشاور ERP متخصص در این زمینه می‌تواند دارایی ارزشمندی باشد و توصیه‌هایی را ارائه دهد که به شما کمک می‌کند سیستم مناسب برای کسب و کار خود را پیدا کنید.

نرم افزار Dynamics 365 نرم افزار جامع و پیشرو مایکروسافت، انتخاب اول بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیا به عنوان اتوماسیون فرآیندهای تجاری است. هدف اصلی شرکت بیت اند توانمند کردن مشتری با ارائه نرم‌افزارهای حرفه‌ای و سفارشی است. نرم افزار ERP بیت اند که بر بستر داینامیکس 365 ارائه می‌شود با امکاناتی که در زیر می‌‌آید می‌تواند یک راه‌حل برای رشد تصاعدی کسب و کار شما باشد. نرم‌افزار ٍبرنامه‌ریزی منابع سازمانی بیت اند دارای امکانات زیر است:

  • مدیریت منابع انسانی
  • فروش و بازاریابی
  • مدیریت خدمات
  • مدیریت پروژه
  • ساخت و تولید
  • مدیریت مالی
  • گزارش‌گیری
  • مدیریت بودجه‌ها
  • مدیریت زنجیره‌ی تأمین
نرم افزار ERP بیت اند

 تیم بیت اند در تمام مسیر بازاریابی از زمان شناسایی مشتری تا فروش در کنار کسب و کار شما خواهیم بود. بدین ترتیب تا با صرف کمترین انرژی و زمان، بیشترین بازدهی را برای بهره‌وری کارکنان شما و رضایت خواهید داشت. همچنین شما می‌توانید برای کسب اطلاعات در مورد مدیریت منابع انسانی یا آموزش نرم افزار erp با کارشناسان ما تماس بگیرید.

جمع‌بندی

در این مقاله شرح دادیم که erp چیست و کاربرد و مزایای آن را به تفصیل مورد بررسی قرار دادیم. این سیستم می‌تواند سرعت و دقت کارکنان را بالا برده و بهره‌وری را افزایش دهد و ضمن دستیابی به اهداف از هزینه‌های اضافی صرف نظر کند. همینطور در چند بخش به انواع کسب و کارهایی که ای‌آر پی، مفیدترین گزینه برایشان است نیز پرداختیم. حتی اگر نمی‌دانید که نرم افزار را چگونه مستقر کنید؛ با خواندن این متن اطلاعات خوبی در این باره به دست خواهید آورد.

ما در بیت اند گرد هم آمده‌ایم تا در رسیدن به اهداف تجاری در کنار مدیران کسب و کار باشیم  و متناسب با تقاضای آنان، نرم‌افزار مناسب را تهیه و عرضه کنیم. شما می‌توانید از پل‌های ارتباطی ما، شماره تماس 90000365 یا فرم تماس با ما، استفاده و با امکان اخذ مشاوره رایگان، بهترین نرم افزار برای کسب‌وکارتان را پیدا کنید.

این اعلان را به اشتراک گذارید